28. septembra 2016

Mark Scrub

Ahojte !
Neodmysliteľnou súčasťou  starostlivosti o pleť a telo je samozrejme peeling. Vyskúšala som ich mnoho, ale teraz som sa rozhodla pre tento od značky MARK.



Čo je MARK?

MARK telový aj tvárový peeling. Je vytvorený z kvalitných prírodných ingrediencií no najmä z kávy. Pretože káva dokáže prebudiť rovnako telo zvnútra ako aj zvonku. Tiež sa stará o to, aby pleť bola hebká, jemná a bojuje proti nedokonalostiam pleti (akné, celulitída, strie, ekzém). Neobsahuje konzervanty ani iné chemické látky. A čo je plus? Vyrába sa priamo na Slovensku.

Zloženie :
- zrná kávy robusta
- hnedý cukor
- morská soľ
- mandľový olej
- organický kokosový olej
- prírodný esenciálny olej
- vitamín E


Vôňa:
- coffee chocolate
- coffee peppermint
- coffee citrus
- coffee coconut
- coffe original


Ako MARKa použiť?
Vezmi peeling do rúk a jemnými krúživými pohybmi ho vmasírujte do vlhkej pokožky po celom tele a nebojte sa ho použiť aj na tvár. Nechajte pôsobiť 5 minút a potom opláchnite. Používajte podľa potreby. 


Ja som si vybrala vôňu Coffee Citrus. Vrecúško má 200g. Strašne krásne vonia. Peeling používam raz do týždňa, a to v nedeľu. Pleť je naozaj hladká a jemná a pomáha mi pleť poriadne vyčistiť. Som spokojná a vrelo vám odporúčať vyskúšať a podporiť slovenského výrobcu. 

Okrem peelingov si na e-shope www.markscrub.com môžete zakúpiť aj mäkkú osušku na telo a na tvár s logom MARK. Nájdete tam aj poháriky, kde si peeling vysypete, avšak vrecúško v ktorom vám je peeling doručený je vodeodolné takže namočenia sa nebojte. 





2 komentáre: